1721

ADHD foreningen

ADHD Foreningen

 
ADHD Foreningens formål er at sikre forståelsen af ADHD og de udfordringer, der følger med.
Foreningen arbejder for at kendskabet til ADHD bliver udbredt, samt for forbedring af forholdene for familier med ADHD.
ADHD Foreningen har 7000 medlemmer med lokalafdelinger over hele landet. Foreningen tilbyder rådgivning og vejledning til børn, unge og voksne med ADHD, samt til deres pårørende. Hvis man ønsker at tale med en person, der har erfaring med ADHD, findes en samtale linje, som er bemandet med frivillige, der alle har ADHD tæt inde på livet. Desuden afholder ADHD Foreningen kurser, temadage og konferencer - samt giver familier og enkeltpersoner med ADHD mulighed for at få kontakt med ligestillede. Bl.a. kan man i forskellige online samtalefora stille spørgsmål, få kontakt og netværke med andre.
Foreningen ser det som deres opgave at repræsentere ADHD-sagen både i forhold til den almindelige dansker og til de politiske organer - og de arbejder på at fremme forskningen indenfor ADHD. ADHD Foreningen samarbejder med lignende organisationer i både ind- og udland.
Dette er blot nogle af de mange tilbud og muligheder, som ADHD Foreningen tilbyder.
Læs mere på ADHD foreningens egen hjemmeside.
 
Du kan hente hjælp hos ADHD foreningen
Er du interesseret i, hvad du selv kan gøre for at dæmpe symptomer på ADHD, så læs her om hvordan mentaltræning, kan hjælpe dit ADHD Barn
 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.