1743

Voksne med ADHD

ADHD Voksne

Når mænd og kvinder har ADHD

 
Det skønnes at 1-3% af den voksne befolkning har ADHD.
Læs her om ADD - ADHD for kvinder: ADD voksen
Når man skal beskrive ADHD hos en voksen, så støder man uvægerligt på begrebet ADD. Og så kan man stille spørgsmålet: ”Hvad er ADHD - og hvad er ADD”? Og svaret er, at det er temmelig tæt på at være det samme. Men hos en voksen med ADHD, er der en udadgående adfærd - altså en hyperaktivitet med mange bevægelser. Og hos en person med ADD mangler den udadgående hyperaktivitet. H’et i ADHD - som står for ”Hyperaktivitet” - er fjernet.
 
Bestil her knap
Voksne ADHD
 
Mange voksne der har ADHD beretter, at de som børn var hyperaktive og stormede rundt - men at de som voksne blev mere rolige, dog er de stadig hyperaktive i hjernen. Altså ses hyperaktiviteten ikke så tydeligt mere, men problemerne er stadigt de samme - og hyperaktiviteten viser sig nu mere som en indre uro. Både kvinder og mænd med ADHD har ofte også angst og depressioner.
Mange voksne med ADHD har ikke fået stillet diagnosen. De bliver derfor fejlagtigt betragtet som personlighedsforstyrrede og/eller misbrugere. Mange af disse bliver involveret i kriminalitet og ender som ”sociale tabere”.
Psykiateren Klavs Nicholson har skrevet en bog, der hedder ”Når en voksen har ADHD”. Den er lagt ud på nettet, og i den kan man læse meget mere om ADHD voksne. ADHDProfessionel.dk tilbyder coaching af voksne
 
Sov godt Fald i søvn
 
Mentaltrænings Cd'er til unge og voksne helbreder ikke, men erfaringen er at de styrker selvværd, dæmper problemerne og symptomerne. Cd'en Sov godt er også en rigtig god løsning, hvis du ikke kan falde i søvn. Et forsøg værd? Læs mere herunder.
 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.